Ontwerp op maat mogelijk!

Een meubel van hout is in onze ogen altijd maatwerk!  Elk meubel heeft weer zijn of haar zorg nodig .Het werken met hout is dan ook een vak apart en heeft de hoogstnodige kennis en liefde nodig. De producten in de shop zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, afwerkingen en soorten houten. Elke medewerker weet waar men goed in is en vrijwel alles is dan ook mogelijk!Maatwerk op een bestaand product
We merken vaak dat onze klanten bij een standaard model net niet vinden wat ze zoeken. Vaak komt het voor dat een bepaalde afmeting of eigenschap niet voldoet aan het beeld wat men in gedachte heeft. Dit wil uiteraard niet zeggen dat we door middel van een simpele aanpassing niet kunnen maken wat u wilt! Sterker nog wij maken het graag op maat voor u!

Uw eigen ontwerp is onze zorg
Steigerhoutstunter krijgt dagelijks verschillende schetsen of foto's binnen met unieke ideeën voor de inrichting van tuin, woonkamer of andere woongedeeltes! Onze deskundige medewerkers kijken zorgvuldig wat de mogelijkheden zijn en geven indien nodig advies!

                                                                                                                                                                                                    
                                                                               
                   
                                               

Complete inrichtingen op maat
Steigerhout is inmiddels al een aantal jaren enorm populair en wordt hierdoor dan ook steeds vaker voor verschillende doeleinden gebruikt. Al kijk je in een woonkamer, een bedrijfspand of hotel, het is tegenwoordig vrijwel niet de bedenken of het materiaal wordt gebruikt ter verbetering van een interieur!  Bij de start van een specifiek project of samenwerking maken we gebruik van de 4 B's:Betrokkenheid
Bij aanvang van een project geven onze adviseurs advies op het gebied van presentatie, inrichting en materiaalgebruik. Samen met u werken we aan een succesvol project waarbij de tevredenheid het belangrijkste uitgangspunt is.

Bouwen
Na een inventarisatiegesprek zorgen we ervoor dat er binnen 24 uur een uitgebreide offerte ligt. De offerte is indien nodig voorzien van bruikbare situatietekeningen.
We weten van aanpakken, een spoedklus is dan ook geen probleem. Snel schakelen is één van onze krachten!


Binden
De ervaren meubelmakers werken met passie en liefde aan het product en zorgen voor een uitstekend resultaat.

Boeien
Nadat de meubelen geleverd en gemonteerd zijn zullen we samen met u bekijken of alles volgens wens geleverd is.