Veelgestelde vragen

Vragen?

Neem contact met ons

040-7117461

Vragen?


Binnen welk termijn kan ik mijn bestelling ontvangen?
Steigerhoutstunter streeft ernaar om haar artikelen binnen 7 werkdagen uit te leveren. Onze medewerkers doen hun uiterste best om u als klant zo snel mogelijk te informeren over een definitieve leverdatum. Op dit moment varieert de levertijd van 3 tot 4 weken. Dit verschilt per product. Mocht je hier over meer informatie willen neem dan met ons contact op; 040-7117461 of info@steigerhoutstunter.nl


Welke verzendkosten worden er gehanteerd bij een bestelling

De bezorgkosten voor onze specialistische levering zijn € 29,00 voor Nederland en Belgie met uitzondering van de Wadden-eilanden. Bezorgen in Duitsland is ook een optie, vraag hiervoor een offerte op bij één van onze medewerkers. Voor kleinere producten die met postNL mee kunnen zijn de bezorgkosten € 6,95.


Wat is steigerhout eigenlijk?

Steigerhout of een steigerhout plank is een vuren houtsoort afkomstig van een naaldboom. Een vurenhouten plank oftewel een steigerhout plank wordt vaak gebruikt in de bouw of meubelindustrie. De vijf meter lange plank wordt vaak gebruikt voor de steigers waar de werknemers op de bouw op lopen bij het opbouwen van een bepaald object. De eigenschappen van het zachte hout zijn lange vezels waardoor ze uitermate geschikt zijn voor gebruik bij steigers op bouwprojecten. De plank is flexibel en geeft geen harde scherpe splinters. De authentieke uitstraling van de plank ontstaat na het gebruik van een aantal maanden tot jaren op de bouw. Door de vele cementresten en andere vloeistoffen die erop vallen krijgt de plank een schitterende verouderde look. Een steigerplank heeft een afmetingen:

Breedtemaat 19,5 cm - Lengtemaat 470 cm, - dikte 3,2 cm.


Ik zou graag een product komen bekijken, kan dit
?
Naast onze fabriek in Valkenswaard hebben wij een showroom waar je een goede impressie krijgt van de mogelijkheden. Wilt u zeker zijn dat het meubel er staat, bel of mail van te voren even.

Op welke manier kan ik betalen?
Steigerhoutstunter.nl biedt verschillende mogelijkheden aan om te betalen. Bij de bestelling kan er vooraf betaalt worden middels een veilige verbinding in combinatie met uw bank. Daarnaast kan er bij levering aan de bezorger per pin of contant betaald worden.


Mijn gewenste maat staat niet er niet bij?

Geen paniek! Het komt vaker voor dat de gewenste maat waar u naar op zoek bent niet online staat. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers op het volgende nummer 040-7117461of vraag een offerte aan via info@steigerhoutstunter.nl